Kunder

 • ”Løgnehistorierne fungerede helt genialt med Steiners sans for timing. Et godt grin. Et koncept der helt klart kan anbefales.”
 • ”Det var morsomt og nu forstår jeg Steiners fascination af at lege med løgne til Lystløgner Aften.”
  Malene Enø
  Rendevouz
 • ”Ude i det virkelige liv trives den gode løgnehistorie i bedste velgående. Ja den er ligefrem sat i system og én gang om måneden er der stuvende fuldt i Huset, når der er Lystløgner Aften.”
 • ”Vi kan på det varmeste anbefale et fortællerforløb, da det er vores klare indtryk, at både klasser og lærere på alle niveauer får et kreativt input, som kan være med til at åbne for lysten til at bruge den mundtlige fortælling i hverdagen. Workshoppen var præget af en uhøjtidelig tone, og det er tydeligt, at Steiner brænder for sit fag. Gennem øvelser, inspiration og indgydelser af en vis portion mod blev alle trænet i at få taget hul på den mundtlige fortælling”
 • ”På en utrolig inspirerende måde tryllebandt Steiner os med sine historier, og vi oplevede den glæde og den begejstring han havde ved at fortælle os historier. Det er vigtigt for vores virksomhed, at vore medarbejdere deler viden med hinanden. Det har Steiner fået os til at gøre. Tak for en utrolig inspirerende aften.”
  Nordea Privatkundeafdeling Bornholm
  Nordea
 • ”Da Steiner fortalte om blå Niveas duft, om mormor, så var det som at være der selv. Jeg så de nystrøget blondegardiner der vejrede let i sommervindens åbne vindue. Steiner var vært ved Lystløgner Aften og vi blev virkelig underholdt. Jeg følte det næsten som da jeg var barn, og fik en virkelig god historie, hvor man bare må have mere.”
  Maybritt Laisbo
  Cityprinsesserne
 • "Tusind tak for en totalt motiverende workshop. Jeg har virkelig kunne bruge historiefortællingen i min undervisning."  
  Pia Park
  læsevejleder
 • "I workshoppen benyttede Steiner sig af en vekselvirkning mellem faglige input i plenum til forbedring af ens egen historie og individuel fortælling mellem to og i grupper af fire. Nogle oplevede det som meget udfordrende, at skulle fortælle sin historie tilén anden, men Steiner skabte en tryg ramme, som gjorde at man turde kaste sig ud i opgaven."
 • Bornholms Middelaldercenter "Det lykkes altid Steiner at holde sit publikum fanget under hans fortællinger. Ved hjælp af sin fremragende retorik og medinddragende fremføring føres publikum ud og ind ag de mest forunderlige verdener. Det er altid spændende at se hvordan han er i stand til at opfatte og omsætte signaler fra publikum til en positiv og udviklende dialog. Hvad enten det drejer sig om børn eller voksne eller sceneoptræden for mere end 1000 mennesker - har han altid taget dem alle med storm."
  Niels Erik Rasmussen, direktør
  Bornholms Middelaldercenter
 • "FortællerAngreb rammer hele skolen og giver på denne måde en stor fælles oplevelse, - og dem kan vi ikke få nok af! Tak for en dejlig oplevelse og hermed de bedste anbefalinger fra Vallensbæk. Det var en stor fornøjelse at være med rundt, jeg gik rundt med at stort smil resten af dagen."
 • "Det var virkelig FEDT!!! Og mange kolleger henvendte sig med stjerner i øjnene efterfølgende; én ville endda have mig til at love, at jeg bestiller jer igen til næste år. Eleverne har også fået én på opleveren, og de blev nødt til, et lille øjeblik, at rumme én, der, med vilje, var "pinlig" og gjorde noget, der gik over diverse teenage-grænser. Det er jo fornemt, synes jeg! Så tusind tak for sidst!"
  Ann Grünberg, lærer
  Skottegårdsskolen
 • "Workshoppen var som forventet: spændende, sjov og en lille smule grænseoverskridende - på den fede måde! Steiner forærer deltagerne et sprudlende register af fortælleteknisk viden, gode historier og fortælleøvelser, der kan anvendes umiddelbart i undervisningen på alle niveauer! Ren gavebod! Flere af deltagerne fra workshoppen på Nysted Skole har kastet sig ud i historiefortællinger i deres klasser! December måned er jo også oplagt til en daglig historiefortælling som alternativ til oplæsning! Og ja, det virker, siger de :-)"
 • mad i Norden Kan virksomheder fortælle historier? ”Det var i grove træk det brief, vi gav Steiner, da vi bad ham komme til Rønne Teater, en aften i marts 2007 og være bindeled mellem vores turismeerhverv og en Tv-produktion om fødevarer og regionalitet på Bornholm. Produktionen hedder i øvrigt ”Mad i Norden”, og har Claus Meyer som vært. Steiner skulle inspirere virksomhederne til at udvikle deres egen fortælling (og måske finde på nye produkter til kunderne), og gerne på baggrund af en Tv-produktion som ovennævnte. Og med et rigeligt mål humor, en deciliter overraskelse og 700 gram originalitet, fik deltagerne en ovenud positiv oplevelse, hvor de endda selv skulle involveres og bidrage til den gode fortælling. Det var inspirerende, tankevækkende og meget relevant. Jeg var grundigt underholdt, og det var resten af salen også. Steiner får vores bedste anbefalinger og vi er ganske overbevist om, at vi indgår en aftale med Steiner en anden god gang.”
 • "Tak for en fantastisk dag. Jeg tror aldrig vi har afholdt en temadag med så stor succes. Dit engagement, fortællinger og ledelse af dagen var udsøgt – så tak for det. Utroligt som værdierne hænger bedre ved, når man tager det omvendt."
 • "Med inddragende fortællinger, dialog, faglige input og ikke mindst en række spændende aktiviteter og øvelser lykkedes det Steiner, at give alle deltagere en utrolig god indføring i denne særlige formidlingsforms muligheder. Alle deltagere var med, var på og fik noget med hjem. I det efterfølgende har jeg og kursisterne mange gange refereret til elementer fra Steiners kursus. Alle har givet udtryk for at Steiner har sat en god proces i gang samt at hans engagerede formidling har givet øget lyst blandt kursisterne til selv at arbejde videre med de tilegnede ”værktøjer”."
  Thomas Guldbæk Aktivitetskoordinator
  Bornholms Middelaldercenter
 • Skærmbillede 2016-02-01 kl. 22.30.26 "Tak for klogt tilrettelagt og kærligt udført kursus. Jeg gik derfra med sådan cirka en fornemmelse af at have været med gode venner på gourmet-restaurant for fortælle-sjælen. Vi kom vidt omkring, og balancerne var fine, mellem tryghed og udfordring, og mellem inspiration og øvelser."
  Anna B. Laursen
  Danmission
 • 4237257rettenihillerdliggerfminuttersgangfrahillerdstationarkivfotojanstephan01_srcset-small "Steiner er en fremragende historiefortæller. Han formåede på en meget fin måde at få 50 medarbejdere, til at fortælle historier, som viste sig meget fint at illustrere de værdier, vi står sammen om. Steiner leverede således i høj grad varen, og vi har kun grund til at være meget tilfredse med hans indsats."
 • cflcenterforledelsef1_srcset-small "Udover Steiner er en utrolig inspirerende fortæller, så er han dygtig til at lære fra sig og til at etablere et rum, hvor folk får lyst til at kaste sig ud som fortæller. Inspirerende oplæg – og rigtig god proces hvor vi fik en række værktøjer og indsigter som er direkte overførbare til vores ledelsesvirkelighed."
  Peder Johansen, chefrådgiver
  CfL Center for Ledelse
 • Næstved bibliotek "Steiner tryllebandt sit publikum både små og store. På den mest fantastiske måde kom de gamle folkeeventyr ud af hans mund, ja af hele kroppen. Publikum skiftevis holdt vejret i spænding og morede sig herligt. Det var mageløst!"
  Annette Justesen
  Næstved Bibliotekerne
 • "Steiner kan noget helt specielt. Han fanger tilhørerne ind i et univers, som fører os langt bort fra os selv og hverdagen. Jeg vil meget gerne høre Steiner fortælle igen."
  Kirsten Fonborg Hansen
  Fuglebjerg Bibliotek
 • "Der var næsten magi i luften til kurset igår. Jeg har netop debuterede med min egen historie i min børnehave, og dette med stor succes! Det var bare så FEDT, ungerne stimlede til, og sejt fordi mine kollegaer og min leder stod bare der og så måbende til. Det må være frugten af dit kursus."
 • Lumholt+Stahlscmidt "Steiner har en kæmpe energi, der fylder godt i rummet, og samtidig et skarpt blik for modtagernes behov. Dertil er han anerkendende, smilende, hjælpsom og omsorgsfuld. Og fuld af humør. Kompetencer, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge."
  Karen Lumholt Partner
  Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation
 • Empowerhouse "Steiner has a wonderful capacity to acquire knowledge of a certain field and then turn that knowledge into an imaginary story telling setting, spell binding his audience - whether this is made up by young children, adults, elderly - or all. No-one will leave a session with Steiner un-touched by his wonderful ability to turn dead issues live, and wrap it all up in a wonderful, catchy story!"
 • "Steiner forførte hele salen med sin farverige fortællestil, med stor sans for at fornemme sine tilhørere. Ingen havde forventet den enorme og helt særlige oplevelse det blev, så levende og nærværende. Vi husker Steiners historier bedre end nogen film, vi har set."
  Anna Kluge, Sognepræst
  Sankt Povls kirke
 • roskilde_museum_logo_469
  "Steiner besøgte Roskilde Museum og med stor fortællerglæde, indlevelse humor og forståelse for publikum formåede han at holde folk fuldstændig fanget. Alle som én, unge og gamle, sad med store øre og lyttede til historierne fra Steiners fantasifulde fortællertaske."
 • "Du kan dit håndværk og du er god til at formidle. Jeg havde på fornemmelsen, at du kunne blive ved og ved. Dagen efter fortalte jeg en historie til 6.klasse inden vi gik i gang med matematik. Og det havde den effekt, at eleverne var mere rolige og tænksomme. Sådan!"
  Jan Hvitved, lærer
  Sakskøbing Skole
 • vitenfabrikken "Det var så kjekt å ha deg som forteller på Vitenfabrikken. Tiden gikk bare så alt for fort, vi skulle gjerne hatt deg en dag til og lært enda mer. Mine kolleger har skryt masse og er blitt skikkelig inspirert."
 • "Det er vigtigt for en virksomhed som vores, at vore medarbejdere deler viden med hinanden. Det betinger at vi tør fortælle til hinanden uden at tænke på, hvordan vores fortælling bliver modtaget. Og det har Steiner fået os til at gøre. Tak for en utrolig inspirerende aften."
  Medarbejderne i Privatkundeafd
  Nordea på Bornholm
 • "Steiner skulle inspirere virksomhederne til at udvikle deres egen fortælling. Og med et rigeligt mål humor, en deciliter overraskelse og 700 gram originalitet, fik deltagerne en ovenud positiv oplevelse. Det var inspirerende, tankevækkende og meget relevant."
  Mikkel Claus Jensen Udviklingschef
  Destination Bornholm
 • "Hold op for en aften på vores konference. Alle vores deltagere var lige så glade for det som jeg var. Du er i den grad i stand til at skabe en stemning og et åndeløst forum for fabuleren og fantasistimulation."
  Søren Thomassen
  Boligselskabernes Landsforening