Workshop

Når din formidling skal sprudle af fantastiske fortællinger, og samle tilhørerne med store forventningsfulde øjne?

Gennem historiefortælling opleves et sprog som taler direkte til alle. En god historie godt fortalt glemmes aldrig. Viden huskes bedre når den bliver fortalt som en historie.

Oplev magien i det tætte nærvær der opstår og brug det aktivt i din formidling.

• Sådan fortæller du fængslende historier
• Sådan husker du detaljerne
• Sådan fastholder du tilhørernes opmærksomhed
• Sådan overvinder du sceneskræk

 • ”Vi kan på det varmeste anbefale et fortællerforløb, da det er vores klare indtryk, at både klasser og lærere på alle niveauer får et kreativt input, som kan være med til at åbne for lysten til at bruge den mundtlige fortælling i hverdagen. Workshoppen var præget af en uhøjtidelig tone, og det er tydeligt, at Steiner brænder for sit fag. Gennem øvelser, inspiration og indgydelser af en vis portion mod blev alle trænet i at få taget hul på den mundtlige fortælling”
 • ”På en utrolig inspirerende måde tryllebandt Steiner os med sine historier, og vi oplevede den glæde og den begejstring han havde ved at fortælle os historier. Det er vigtigt for vores virksomhed, at vore medarbejdere deler viden med hinanden. Det har Steiner fået os til at gøre. Tak for en utrolig inspirerende aften.”
  Nordea Privatkundeafdeling Bornholm
  Nordea
 • "Tusind tak for en totalt motiverende workshop. Jeg har virkelig kunne bruge historiefortællingen i min undervisning."  
  Pia Park
  læsevejleder
 • "I workshoppen benyttede Steiner sig af en vekselvirkning mellem faglige input i plenum til forbedring af ens egen historie og individuel fortælling mellem to og i grupper af fire. Nogle oplevede det som meget udfordrende, at skulle fortælle sin historie tilén anden, men Steiner skabte en tryg ramme, som gjorde at man turde kaste sig ud i opgaven."
 • "Workshoppen var som forventet: spændende, sjov og en lille smule grænseoverskridende - på den fede måde! Steiner forærer deltagerne et sprudlende register af fortælleteknisk viden, gode historier og fortælleøvelser, der kan anvendes umiddelbart i undervisningen på alle niveauer! Ren gavebod! Flere af deltagerne fra workshoppen på Nysted Skole har kastet sig ud i historiefortællinger i deres klasser! December måned er jo også oplagt til en daglig historiefortælling som alternativ til oplæsning! Og ja, det virker, siger de :-)"
 • mad i Norden Kan virksomheder fortælle historier? ”Det var i grove træk det brief, vi gav Steiner, da vi bad ham komme til Rønne Teater, en aften i marts 2007 og være bindeled mellem vores turismeerhverv og en Tv-produktion om fødevarer og regionalitet på Bornholm. Produktionen hedder i øvrigt ”Mad i Norden”, og har Claus Meyer som vært. Steiner skulle inspirere virksomhederne til at udvikle deres egen fortælling (og måske finde på nye produkter til kunderne), og gerne på baggrund af en Tv-produktion som ovennævnte. Og med et rigeligt mål humor, en deciliter overraskelse og 700 gram originalitet, fik deltagerne en ovenud positiv oplevelse, hvor de endda selv skulle involveres og bidrage til den gode fortælling. Det var inspirerende, tankevækkende og meget relevant. Jeg var grundigt underholdt, og det var resten af salen også. Steiner får vores bedste anbefalinger og vi er ganske overbevist om, at vi indgår en aftale med Steiner en anden god gang.”
 • "Med inddragende fortællinger, dialog, faglige input og ikke mindst en række spændende aktiviteter og øvelser lykkedes det Steiner, at give alle deltagere en utrolig god indføring i denne særlige formidlingsforms muligheder. Alle deltagere var med, var på og fik noget med hjem. I det efterfølgende har jeg og kursisterne mange gange refereret til elementer fra Steiners kursus. Alle har givet udtryk for at Steiner har sat en god proces i gang samt at hans engagerede formidling har givet øget lyst blandt kursisterne til selv at arbejde videre med de tilegnede ”værktøjer”."
  Thomas Guldbæk Aktivitetskoordinator
  Bornholms Middelaldercenter
 • Skærmbillede 2016-02-01 kl. 22.30.26 "Tak for klogt tilrettelagt og kærligt udført kursus. Jeg gik derfra med sådan cirka en fornemmelse af at have været med gode venner på gourmet-restaurant for fortælle-sjælen. Vi kom vidt omkring, og balancerne var fine, mellem tryghed og udfordring, og mellem inspiration og øvelser."
  Anna B. Laursen
  Danmission
 • "Der var næsten magi i luften til kurset igår. Jeg har netop debuterede med min egen historie i min børnehave, og dette med stor succes! Det var bare så FEDT, ungerne stimlede til, og sejt fordi mine kollegaer og min leder stod bare der og så måbende til. Det må være frugten af dit kursus."
 • Lumholt+Stahlscmidt "Steiner har en kæmpe energi, der fylder godt i rummet, og samtidig et skarpt blik for modtagernes behov. Dertil er han anerkendende, smilende, hjælpsom og omsorgsfuld. Og fuld af humør. Kompetencer, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge."
  Karen Lumholt Partner
  Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation
 • Empowerhouse "Steiner has a wonderful capacity to acquire knowledge of a certain field and then turn that knowledge into an imaginary story telling setting, spell binding his audience - whether this is made up by young children, adults, elderly - or all. No-one will leave a session with Steiner un-touched by his wonderful ability to turn dead issues live, and wrap it all up in a wonderful, catchy story!"
 • "Du kan dit håndværk og du er god til at formidle. Jeg havde på fornemmelsen, at du kunne blive ved og ved. Dagen efter fortalte jeg en historie til 6.klasse inden vi gik i gang med matematik. Og det havde den effekt, at eleverne var mere rolige og tænksomme. Sådan!"
  Jan Hvitved, lærer
  Sakskøbing Skole
 • vitenfabrikken "Det var så kjekt å ha deg som forteller på Vitenfabrikken. Tiden gikk bare så alt for fort, vi skulle gjerne hatt deg en dag til og lært enda mer. Mine kolleger har skryt masse og er blitt skikkelig inspirert."