Organisationer udvikles gennem deres

Historier


Hvor er I? - Hvor skal I hen? - Hvor kommer I fra?

Skab tillid til jer og jeres produkt, ved at fortælle;
Hvad I står for og hvordan I møder kundens behov.


Historierne er allerede i jeres organisation.

Vælg en oplevelsesbaseret indsats og skab varig forankring af jeres historiekapital.

 • ”På en utrolig inspirerende måde tryllebandt Steiner os med sine historier. Det er vigtigt for vores virksomhed, at vore medarbejdere deler viden med hinanden. Det har Steiner fået os til at gøre. Tak for en utrolig inspirerende aften.”
  Nordea Privatkundeafdeling Bornholm
  Nordea
 • "Steiner inspirerede virksomhederne til at udvikle deres egen fortælling. Deltagerne fik en ovenud positiv oplevelse. Det var inspirerende, tankevækkende og meget relevant. Steiner får vores bedste anbefalinger.”
 • "Jeg tror aldrig vi har afholdt en temadag med så stor succes. Dit engagement, fortællinger og ledelse af dagen var udsøgt – så tak for det."
 • "Steiner leverede således i høj grad varen, og vi har kun grund til at være meget tilfredse med hans indsats. Han formåede på en meget fin måde at få 50 medarbejdere, til at fortælle. Historierne viste sig meget fint at illustrere de værdier, vi står sammen om."
 • "Steiner er en utrolig inspirerende fortæller, og han er dygtig til at lære fra sig og til at etablere et rum, hvor folk får lyst til at kaste sig ud som fortæller. Inspirerende oplæg – og rigtig god proces hvor vi fik en række værktøjer og indsigter som er direkte overførbare til vores ledelsesvirkelighed."
  Peder Johansen, chefrådgiver
  CfL Center for Ledelse
 • "Steiner har en kæmpe energi, der fylder godt i rummet, og samtidig et skarpt blik for modtagernes behov. Dertil er han anerkendende, smilende, hjælpsom og omsorgsfuld. Fuld af godt humør."
  Karen Lumholt Partner
  Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation
 • "Steiner has a wonderful capacity to acquire knowledge of a certain field and then turn that knowledge into an story, spellbinding his audience. No-one will leave a session with Steiner un-touched by his wonderful ability to turn dead issues live, and wrap it all up in a wonderful, catchy story!"
 • "Det er vigtigt for en virksomhed som vores, at vore medarbejdere deler viden med hinanden. Det kræver at vi tør fortælle for hinanden. Det har Steiner fået os til at gøre. Tak for en utrolig inspirerende aften."
  Medarbejderne i Privatkundeafd
  Nordea på Bornholm