Lærere og pædagoger

Bibliotekarer

Museumsformidlere

LystløgnerKlassen

 • "Steiner formåede med stor pædagogisk baggrundsviden, at tilpasse workshoppen, så den kan bruges til vores børn uanset alder.
"  
  Dorte Psilander
  Vuggestuen Kongehuset og børnehaven Labyrinten
 • "Steiner er inspirerende og har en humoristisk tilgang, som skaber et godt miljø. Vi har som formidlere fået brugbare værktøjer til at gøre vores fortællinger fængende og indlevende for publikum."
  Anja Nielsen
  Østfyns Museer
 • "Steiner er en blændende og inviterende historiefortæller. Han formidlede til lærerstuderende på en engagerende og relevant måde. Jeg kan kun anbefale at møde manden og hans historier."
  Rasmus Leth Jørnø Lektor, Ph.d.
  University College Sjælland Campus Roskilde
 • ”Vi kan på det varmeste anbefale et forløb med Steiner. Både elever og lærere på alle niveauer får et kreativt input, som giver lyst til at fortælle. Steiner brænder for sit fag. Gennem workshopøvelser og inspiration blev alle trænet i den mundtlige fortælling”
 • ”På en utrolig inspirerende måde tryllebandt Steiner os med sine historier. Det er vigtigt for vores virksomhed, at vore medarbejdere deler viden med hinanden. Det har Steiner fået os til at gøre. Tak for en utrolig inspirerende aften.”
  Nordea Privatkundeafdeling Bornholm
  Nordea
 • "Tusind tak for en totalt motiverende workshop. Jeg har virkelig kunne bruge historiefortællingen i min undervisning."  
  Pia Park
  læsevejleder
 • "Steiner vekslede i workshoppen mellem faglige input og forberedelse af ens egen historie og individuel fortælling i grupper. Nogle oplevede det som meget udfordrende, men Steiner skabte en tryg ramme som gjorde at man turde kaste sig ud i opgaven."
 • "Ren gavebod! Workshoppen var lærerig, sjov og en smule grænseoverskridende - på den fede måde! Steiner forærer deltagerne et sprudlende register af fortælleteknisk viden, historier og fortælleøvelser. Det kan bruges direkte i undervisningen på alle niveauer."
 • "Steiner inspirerede virksomhederne til at udvikle deres egen fortælling. Deltagerne fik en ovenud positiv oplevelse. Det var inspirerende, tankevækkende og meget relevant. Steiner får vores bedste anbefalinger.”
 • "Jeg tror aldrig vi har afholdt en temadag med så stor succes. Dit engagement, fortællinger og ledelse af dagen var udsøgt – så tak for det."
 • "Med inddragende fortællinger, faglige input og spændende øvelser, gav Steiner alle deltagere en utrolig god indføring i historiefortælling. Steiner har sat en god proces i gang og hans engagerede formidling har givet lyst til at arbejde videre med historiefortælling."
  Thomas Guldbæk Aktivitetskoordinator
  Bornholms Middelaldercenter
 • "Tak for klogt tilrettelagt og kærligt udført kursus. Jeg gik fra workshoppen med en fornemmelse af at have været med gode venner på gourmet-restaurant for fortælle-sjælen. Balancen mellem tryghed / udfordring og inspiration / øvelser var fin."
  Anna B. Laursen
  Danmission
 • "Steiner leverede således i høj grad varen, og vi har kun grund til at være meget tilfredse med hans indsats. Han formåede på en meget fin måde at få 50 medarbejdere, til at fortælle. Historierne viste sig meget fint at illustrere de værdier, vi står sammen om."
 • "Steiner er en utrolig inspirerende fortæller, og han er dygtig til at lære fra sig og til at etablere et rum, hvor folk får lyst til at kaste sig ud som fortæller. Inspirerende oplæg – og rigtig god proces hvor vi fik en række værktøjer og indsigter som er direkte overførbare til vores ledelsesvirkelighed."
  Peder Johansen, chefrådgiver
  CfL Center for Ledelse
 • "Der var magi i luften på workshoppen. Jeg debuterede med min egen historie i min børnehave. Det var bare så FEDT!  Ungerne stimlede til. Mine kollegaer og leder stod og så måbende til. Det er frugten af din workshop."
 • "Steiner har en kæmpe energi, der fylder godt i rummet, og samtidig et skarpt blik for modtagernes behov. Dertil er han anerkendende, smilende, hjælpsom og omsorgsfuld. Fuld af godt humør."
  Karen Lumholt Partner
  Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation
 • "Steiner has a wonderful capacity to acquire knowledge of a certain field and then turn that knowledge into an story, spellbinding his audience. No-one will leave a session with Steiner un-touched by his wonderful ability to turn dead issues live, and wrap it all up in a wonderful, catchy story!"
 • "Du kan dit håndværk og er god til at formidle. Dagen efter fortalte jeg en historie til 6.klasse inden vi gik i gang med matematik. Og det havde den effekt, at eleverne var mere rolige og tænksomme. Sådan!"
  Jan Hvitved, lærer
  Sakskøbing Skole
 • "Det var så kjekt å ha deg som forteller på Vitenfabrikken. Tiden gikk bare så alt for fort, vi skulle gjerne hatt deg en dag til og lært enda mer. Mine kolleger har skryt masse og er blitt skikkelig inspirert."
 • "Hold op for en aften på vores konference. Alle vores deltagere var lige så glade for det som jeg var. Du er i den grad i stand til at skabe et åndeløst forum for fabuleren og fantasistimulation."
  Søren Thomassen
  Boligselskabernes Landsforening